Οι Tripnote & Kin Corruption ανακοινώνουν mini tour


 

Η σχέση μεταξύ των δύο κρατάει πολλά χρόνια. Kin Corruption και TripNote, TripNote και Kin Corruption, δύο συγκροτήματα, μια παρέα, που μαζί μοιράζονται την σκηνή συχνά και με ιδιαίτερο τρόπο. 

Ήρθε η ώρα λοιπόν να πραγματοποιήσουν το πρώτο tour μαζί.  Ένωση σκληροπυρηνικού και Μελωδικού Hardcore, για μια σειρά live εμφανίσεων σε 4 πόλεις εντός Ελλάδας, μαζί με καταξιωμένες και νεότερες μπάντες σε κάθε date.

NonLinear, Show Your Face, Ecollapse είναι μερικά από τα ονόματα που θα πλαισιώσουν τις παραπάνω συναυλίες, σε Λάρισα, Ξάνθη, Κοζάνη και Αθήνα.

Οι TripNote είναι τετραμελής μπάντα Μelodic Ηardcore, από την  Αργυρούπολη. Δημιουργήθηκε στα τέλη του 2013 και αποτελείτε από 4 άτομα, ενώ δισκογραφικά έχουν 5 albums και 1 single στο δυναμικό τους. Ήχος σκοτεινός και συναισθηματικός, στα πλαίσια του ''ευρωπαϊκού'' Μelodic και Post Hardcore αλλά και με αρκετά Hardcore Punk στοιχεία. Στιχουργικά εμπνευσμένοι από την καθημερινή ζωή και επικεντρωμένοι στις εσωτερικές ανησυχίες τους, αφήνοντας πάντα, ελεύθερα και εύκολα και τον ακροατή να ταυτιστεί μέσα από τα κομμάτια, σε συνδυασμό με τον ανάλογο ήχο.

Οι Kin Corruption είναι τετραμελής Hardcore μπάντα, από την Αθήνα. Δημιουργήθηκε το 2014 και δισκογραφικά έχουν 1 album, 1 EP  και 3 singles. Η αγάπη για δημιουργία, το μεράκι και η προσπάθεια χρωματισμού του σκληρού Hardcore, τους καθιστά μια από τις πιο χαρισματικές και must listen μπάντες της ελληνικής Hardcore σκηνής. Έμπνευση και εδώ η καθημερινότητα, κοιτώντας την μέσα από ένα πιο κοινονικοπολιτικό πρίσμα. Οργή, νεύρο, beatdowns και βαρύ μπάσο, λοιπόν, όταν βρίσκονται στη σκηνή.

Trpnt & KCHC say:

«Κάθε live, κάθε εμφάνιση, κάθε νέα νότα μαζί με μια νέα σελίδα στο lyric book, είναι γεμάτη προσπάθεια, γεμάτη ιδρώτα, συγκρούσεις, κούραση, απογοήτευση… αλλά συνάμα ξεχειλίζει με αγάπη, κατανόηση, συμπάθεια και ειλικρίνεια. Πρώτα-πρώτα μεταξύ μας, εντός των συγκροτημάτων μας αλλά και μετέπειτα σαν σύνολο, σαν ομάδα. Το tour αυτό πραγματοποιείται σαν γιορτή μιας φιλίας που είχε κρατήσει, κρατάει και θα κρατήσει, χωρίς να βάζει ταμπέλα, γιατί τα πράγματα που μας ενώνουν είναι άυλα, και αυτό είναι ανεκτίμητο. Σας περιμένουμε λοιπόν, να έρθετε να γιορτάσουμε μαζί, να περάσουμε όμορφα, να χορέψουμε, να τραγουδήσουμε, να ανταλλάξουμε απόψεις και να γνωριστούμε. Στηρίξτε την προσπάθεια μας, την προσπάθεια όσων δούλεψαν για αυτό, σεβαστείτε τους χώρους που θα πραγματοποιηθούν οι συναυλίες και κυρίως σεβαστείτε ο ένας τον άλλον. Καλή διασκέδαση. Τα λέμε από κοντά.»






Share on Google Plus

0 σχόλια :

Post a Comment