Οι Black Mamba έρχονται στο Nomads την 1η Ιουλίου

 


Οι Black Mamba δημιουργήθηκαν το 2017 από μια παρέα παλιών φίλων, οι οποίοι αποτελούν βετεράνους της ελληνικής hardcore σκηνής. Οι πρώτες απόπειρες εκτόνωσης της δημιουργικής τους ανησυχίας τούς οδήγησαν στο σχηματισμό εμβληματικών συγκροτημάτων, ωστόσο τα μέλη μοιράζονταν ένα κοινό πάθος: τη γρήγορη, θυμωμένη μουσική η οποία δεν είχε βρει ακόμα την κατάλληλη έκφραση. Αντλώντας επιρροές τόσο από την αμερικανική east coast hardcore σκηνή (Sick Of It All, Backtrack) όσο κι από την ευρωπαϊκή (No Turning Back), οι Black Mamba ξεκίνησαν έναν πειραματισμό που κατέληξε στην κυκλοφορία του πρώτου τους δίσκου, "Spit It Out", το καλοκαίρι του 2018. Οι κοινωνικές τους ανησυχίες σμίλεψαν το περιεχόμενο των στίχων τους και την ταυτότητά τους εν γένει, με τη μπάντα να προτάσσει ξεκάθαρα μηνύματα ενότητας και αντίθεσης στις καταπιεστικές συμπεριφορές και τις κοινωνικές ανισότητες. Στο διάστημα που είναι ενεργοί, έχουν υπάρξει τυχεροί να μοιραστούν τη σκηνή με τις μπάντες που τους ενέπνευσαν, με προεξάρχοντα το αποχαιρετιστήριο show των Backtrack, τους Death Before Dishonor, Sheer Terroer, Deez Nuts και δύο φορές με τους Sick Of It All.

Το 2023 βρίσκει τους Black Mamba στην καλύτερη φάση τους, με το -μέχρι πρότινος τετραμελές- lineup να διευρύνεται με την προσθήκη δεύτερης κιθάρας, και το σχήμα να ετοιμάζεται να ηχογραφήσει το δεύτερο δίσκο του. 

Το Σάββατο 1 Ιουλίου οι Black Mamba κλείνουν τον κύκλο του "Spit It Out" και μας προσκαλούν στο τελευταίο live της σαιζόν στο υπόγειο του Nomads, μαζί με εκλεκτούς καλεσμένους. Εσύ θα το χάσεις;

Facebook event: https://facebook.com/events/s/black-mamba-special-guests/802171074830900/

Share on Google Plus

0 σχόλια :

Post a Comment